NASIL YAPILIR?

Skype Kişileri Nasıl Silinir ?

Bu makalemizde sizlere Skype ve Skype Kurumsal’daki kişilerin nasıl silineceğini açıklayacağız. Bu işleme geçmeden önce uyarmamız gerek Silinen kişiler için Geri Dönüşüm Kutusu yoktur. Bir kişiyi çıkardıktan sonra, kişiyi tekrar listenize eklemediğiniz sürece bu kayıt tamamen kaybolur.

Skype Kişileri Nasıl Silinir

Herhangi bir platformda Skype kişilerini silmenin iki basit yolu vardır . İşte nasıl:

  1. Kaldırmak istediğiniz kişiye dokunun ve basılı tutun veya sağ tıklayın.

  2. Profili görüntüle ‘yi seçin.

    • Skype’ın masaüstü sürümünü kullanıyorsanız, Düzenle düğmesini ve Kişi listesinden kaldır öğesini tıklayın veya profil penceresini aşağı kaydırıp Kişi listesinden kaldır öğesini tıklayın .
    • Bir mobil platform kullanıyorsanız, Düzenle düğmesine ve ardından Çöp kutusu simgesine dokunun. Veya profil penceresini aşağı kaydırın, ardından Kişi listesinden kaldır öğesine dokunun .

      Bundan sonra ne olacağı, kullandığınız platforma bağlıdır;

Silinen kişiler için Geri Dönüşüm Kutusu yoktur. Bir kişiyi çıkardıktan sonra, kişiyi tekrar listenize eklemediğiniz sürece bu kayıt tamamen kaybolur.

Skype Kurumsal Kişiler Nasıl Silinir

Skype Kurumsal’da bir kişiyi silmek, gördüğünüz şey Skype’ın tüketici sürümünden biraz farklı olsa da, yukarıdaki yöntemlere benzer.

Skype Kurumsal kullanarak bir kişiyi kaldırmak için Kişiler sekmesinin içerik menüsüne gidin ve ardından kişiye sağ tıklayın. Kişiler listesinden Kaldır seçeneğini seçin.

Bir kişiyi yalnızca mevcut Kişi Grubundan kaldıran Gruptan Kaldır’ı seçmeyin.

Bir Kişiyi Sildiğinizde Ne Olur?

Kişiler değişiklikler hakkında bildirim almayacak olsa da, her bir kişinin sizinle tekrar iletişim kurmak için izin istemesi gerektiğinden, size mesaj göndermeye çalışırlarsa bir araya getirebilirler. Ayrıca avatarınızın ve diğer iletişim bilgilerinizin artık kendi kişi listelerinden silindiğini fark edebilirler.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

8 + 20 =

Başa dön tuşu