NASIL YAPILIR?Sosyal Medya

‘Açıldı’ Demeden Snapchat Nasıl Açılır

Bu yazımızda sizlere, gönderenin haberi olmadan bir Snapchat’in nasıl açılacağından bahsedeceğiz. Paylaşacağımız talimatlar iOS ve Android cihazlar için geçerlidir.

Snapchat Mesajları Bilmeden Nasıl Okunur?

Aşağıdaki talimatlar, fotoğraf ve video çekimlerinin yanı sıra sohbet mesajları için de geçerlidir.

  1. Bir arkadaşınızdan yeni bir anlık mesaj veya sohbet mesajı aldığınızda , kamera sekmesinden sağa kaydırarak Konuşmalar sekmesine gidin.

  2. Snap veya sohbet mesajı henüz tam olarak yüklenmediyse, yüklenmesine izin verin. Yükleme tamamlandıktan sonra , arkadaşınızın adının altında pembe bir kare ve Yeni Yapıştır etiketi (eğer bir çırpıdaysa) veya mavi bir ok ve Yeni Sohbet etiketi (bir sohbet mesajıysa) görmelisiniz.

    Görmek veya okumak için dokunmayın!

    • iOS cihazlarda, kontrol merkezini ortaya çıkarmak için ekranın altından yukarıya doğru kaydırın ve turuncuya dönmesi için uçak simgesine dokunun.
    • Android cihazlarda, hızlı ayarlarınızı ortaya çıkarmak için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın ve maviye dönmesi için uçak simgesine dokunun.

      İnternet bağlantısını kesmek için cihazınızı uçak moduna alın.

  3. Artık internet bağlantınız kesildiğine göre, arkadaşınızın anlık görüntüsünü görüntülemek veya sohbet mesajını okumak güvenlidir. Snapchat uygulamasına geri dönün ve anlık görüntülerini görüntülemek için arkadaşınızın adı + Yeni Anlık’a veya sohbet mesajlarını okumak için arkadaşınızın adı + Yeni Sohbet’e dokunun .

  4. Uçak modunu kapatıp tekrar bağlanmadan önce Snapchat uygulamasında önbelleğinizi temizlemeniz gerekir. Uygulamanın sağ üst köşesindeki profil simgenize/Bitmoji’ye dokunun , ardından profil sekmenizin sağ üst köşesindeki dişli simgesine dokunun.

  5. Ayarlar sekmesinde, Hesap İşlemleri bölümüne gidin ve Önbelleği Temizle > Tümünü Temizle’ye dokunun . Onaylamak için Tamam’a dokunun .

    Bu adım, çıtçıtları gizlice açmak için çok önemlidir, bu nedenle, yapmayı unutursanız, uçak modundayken açmanıza rağmen arkadaşınız “Açıldı” etiketini görmeye devam edecektir. Önbelleği temizlemek yalnızca uygulamanın daha hızlı çalışmasına yardımcı olan ancak fazladan yer kaplayabilen belirli verileri temizler. Endişelenmeyin, Anılar’da veya sohbetlerde kaydettiğiniz fotoğrafların hiçbiri kaybolmaz.

  6. Artık uçak modunu kapatmak güvenli.

    • iOS’ta ekranı yukarı kaydırın ve yeniden bağlanmak için kontrol merkezindeki uçak simgesine dokunun.
    • Android’de ekranı aşağı kaydırın ve hızlı ayarlarda uçak simgesine dokunun.
  7. Arkadaşınız Konuşmalar sekmesine baktığında, göreceği tek şey adınızın altındaki Teslim Edildi etiketidir.

Bu yöntemin işe yaradığını doğrulamanın en iyi yolu, bir hesabın diğerine snap gönderdiği iki Snapchat hesabı kullanmaktır. Alıcı hesabını kullanarak yukarıdaki adımları izleyin, ardından bunun yerine Teslim Edildi etiketini arayarak gönderen hesabının hiçbir zaman Açıldı etiketi görmediğini doğrulayın.

Bunu normal hesabınızla birlikte bir test hesabı oluşturarak yapabilirsiniz, ancak bunu yapmanın daha kolay bir yolu, bir arkadaşınızın sizinle birlikte test etmesini sağlamaktır.

  • Birinin haberi olmadan Snapchat’in ekran görüntüsünü alabilir miyim?

    Hayır. Eskiden geçici çözümler olsa da, artık birinin anlık görüntüsünü onlar bilmeden izlemek mümkün değil.

  • Birini Snapchat’e bilmeden ekleyebilir miyim?

    Hayır. Snapchat’te birilerini bilmeden arayabilirsiniz, ancak eklerseniz bir bildirim alırlar.

  • Birini Snapchat’te bilmeden nasıl engellerim?

    Snapchat’te bir kullanıcıyı engellediğinizde, kullanıcı bir bildirim almaz. Sizi aramak için başka bir hesap kullanmadıkça bilmeyecekler.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

eight − six =

Başa dön tuşu